Returbyte

Returpolicy

Om du inte är helt nöjd med ditt köp, bara returnera det till oss för ett utbyte!
Medan vi uppträder omfattande kvalitetskontroll och gör vårt bästa för att säkerställa att produkterna levereras till dig i sin perfekt skick, olyckor och misstag kan fortfarande inträffa. Vi erbjuder produkt byte mot felaktiga eller skadade föremål. Om du fick fel produkter, produkter som var defekta vid ankomst eller skadade under frakt, vänligen kontakta oss omedelbart på telefon eller e-post, under våra öppettider, mån-fre 10.00–18.00. till begär en retur.
Vi accepterar endast retur av produkter köpta direkt från oss eller våra auktoriserade distributörer. Om du har köpt en www.yy-ic.se -produkt från en tredje part, se information som tillhandahålls av dem.
För kvalificerade produkter har du upp till 72 timmar från det att du tar emot dina varor för att initiera en retur. Du kommer att få ett returbehörighetsformulär (RAF) via e-post om vårt företag går med på det ordna en produktersättning för ditt köp. Alla produkter, inklusive returer under garanti, måste returneras med RAF och i originalförpackningen, inklusive eventuellt tillbehör, CD-skivor, manualer och dokumentation. Varorna måste tas emot av YYIC Ltd. med 14 kalenderdagar från det att RAF utfärdas.
Föremålet/varorna förblir i din vård innan det kommer tillbaka till oss ska du ta på dig all risk för förlust eller skada på varan/varorna under transporten till www.yy-ic.se. Du är ansvarig för förskottsbetalning av eventuell retur- och fraktkostnad (inklusive eventuella avgifter eller tull) som inte är återbetalningsbara. Du bryr dig rekommenderas starkt att använd en spårbar fraktmetod för ditt eget skydd. För internationella returer, märk varan som "VENDOR RETURN" för att undvika tullar och tullar.

Ett objekt är OBLIGATORISKT för retur om:

det är inte köpt från oss eller våra auktoriserade distributörer;
den är skadad på grund av fysisk/ oavsiktlig missbruk såsom manuella skador;
det returneras på grund av personligt missnöje produktens utseende eller färgalternativ;
returförfrågan görs senare än 72 timmar;
en RAF eller en/några del(ar) är saknas;
det finns inte i originalet förpackning;
den är med normalt slitage efter användning, som inte täcks av garantin.
Om du returnerar en vara(r) till www.yy-ic.se(a) utan en RAF från oss eller (b) utan alla delar som ingår i originalförpackningen, www.yy-ic.se förbehåller sig rätten att antingen vägra erbjuda en produktersättning/leverans av sådan retur eller debiterar dig en återuppfyllningsavgift på 10 % av det ursprungliga priset på varan eller detaljhandelsvärdet på den saknade tillbehör, beroende på vilket som är högre. Kontrollera produkten/produkterna noggrant leverans. Ta emot vår ursäkt för att ingen ersättning är tillgänglig efter det bekräftelse av produkterna. www.yy-ic.se förbehåller sig rätten att vägra retur, återutgivning eller ersättning av en vara(r) som inte överensstämmer med ovanstående krav.

Produkt Byte

Vi kommer att erbjuda och ordna till skicka om produkten när vi har bekräftat ett produktbyte. Snälla vänta 10 arbetsdagar från det att vi tar emot din retur för att behandla din produktersättning. Du kommer att meddelas via e-post när din produktersättning har behandlats.
Om vi får en retur som vi inte kan acceptera kommer vi att ge dig möjligheten att antingen skicka om den till dig (på din bekostnad) eller att betala för en påfyllningsavgift.

Obs! www.yy-ic.se  förbehåller sig rätten att revidera ovanstående retur- och ersättningspolicy när som helst utan föregående meddelande.